Tuesday, November 4, 2014

Aparate foto digitale profesionale



Mai pe toate blogurile , forumurile si grupurilor facebook se discuta despre ce inseamna un aparat foto profesional.

Din cate am rasfoit pana acum internetul se pare ca nu este o limita a aparatelor foto digitale profesionale , dar totusi se poate spune despre un aparat foto ca este mai profesional decat altul.


Monday, October 13, 2014

Nikon D750 pe piata

Si-a facut loc pe piata un nou DSLR full frame pe nume DSLR.Recomandarea mea ar fi sa nu cumparati aparate foto chiar cand apar pe piata si sa ii lasati pe altii sa le cumpere (entuziasti) pentru ca ce e nou , poate aparea cu defecte de fabricatie. Nu putine sunt aparatele foto in serii intregi care au defecte recunoscute de producatori. Aici poate fi vorba de catre d7000 si d600 care la marea lor majoritate au venit cu acelasi defect , fiind rezolvat la modelele urmatore , d7100 respectiv d610. Problema intalnita la este a fost curgerea de lichid/ulei pe senzor.



Monday, July 14, 2014

Cum imi aleg un aparat foto digital?

Iata 8 sfaturi pentru alegerea unui aparat foto digital:

1. Bugetul si utilitatea aparatului foto
Tot timpul la achizitionarea unui aparat foto digital trebuie sa faceti o corelatie intre aparatul care doriti sa il cumparati si utilitatea lui pentru viitorii 3-5 ani. Cu alte cuvinte un aparat foto poate fi schimbat urmatorii 5 ani , deoarece tehnologia avanseaza atat de repede incat , veti fi foarte dezamagit de rezultatele daca vorbiti de un aparat foto mai vechi de 6-10 ani. Asa dar daca sunteti incepator intr-ale fotografie , nu are sens sa va dati banii pe un aparat foto DSLR full frame , deoarece va costa si obiectivele destul de mult.

Wednesday, July 2, 2014

Viitorul aparatelor foto digitale

As dori ca in acest post sa vedem undeva in viitor si sa visam despre lucrurile pe care le vom intalnii peste 8 ani:

Thursday, June 26, 2014

A aparut nikon D810

Nikon D810 se doreste sa fie o alita a momentului printer aparate foto digitale de varf. Poate concur cu D4 la numarul de megapixeli si procesor.

Friday, June 20, 2014

Cele mai bune aparate foto compacte digitale

Totusi consider ca nu e bine sa surclasam aparatele foto digitale compacte si sa scoatem in cele ce urmeaza tot ce este mai bun de la ele.

Sunday, June 8, 2014

Cel mai scump aparat foto din Romania

Cel mai scump aparat foto care se gaseste de vanzare pe rafturile din romania se gaseste la cel mai mare magazin foto din romania si anume la F64.


Wednesday, June 4, 2014

Cum mi-am luat un aparat foto gratuit

Chiar daca nu va vine sa credeti dar e foarte adevarat ca iti poti lua un aparat foto gratuit. Cheia succesului este studiu intens.

Friday, May 23, 2014

Batranul Canon 300D

Canon 300D a fost si este printer primele DSLR-uri accesibile publicului intreg privind raportul calitate pret.

Tuesday, May 13, 2014

Nikon D90

Aparatul foto Nikon d90 se lauda ca fiind primul dslr care filmeaza, urmand ca modelele ulterioara sa o faca la o calitate superioara camerelor de filmat.

Wednesday, May 7, 2014

Tuesday, April 29, 2014

Friday, April 25, 2014

Nikon D4s premiat la TIPA



Nikon D4s a fost premiat la TIPA in categoria Cel mai bun aparat foto DSLR profesional.


Thursday, April 17, 2014

Canon EOS 500n

Acest aparat l-am avut in dotare , fiind primul meu aparat foto care avea autofocus.

Tuesday, April 15, 2014

nikon D610 cel mai accesibil full frame

Nikon D610 este unul dintre cele mai accesibile aparate foto dslr de pe piata nikonistilor la momentul actual. De ce l-am exclus pe D600.

Tuesday, April 8, 2014

Nikon D5200

Azi vom vorbi despre modelul Nikon si anume D5200, poate asta si pentru ca se afla si la oferta de buyback la f64.

Wednesday, April 2, 2014

Saturday, March 29, 2014

Despre...

Acesta este primul post si va anunt ca vom vorbi despre aparate foto digitale . Chiar daca era digitala a aparatelor foto este destul de recenta pe piata , va asiguram ca avem destula experienta, astfel incat sa va dam cele mai bune sfaturi in alegerea aparatului foto. Am incercat sa clasam aparatele pe branduri si nu pe categorie (dslr, compact, bridge) deoarece consideram ca este mai bine asa. In orice caz veti fi la current cu cele mai bune aparate foto tinand cont de raportul calitate/pret. Evident ca pe piata apar modele noi de aparate foto , iar altele dispar de pe piata, astfel ca noi avand posibilitatea sa testam orice apare nou pe piata va vom tine la current cu cele mai bune stiri foto.