Monday, July 14, 2014

Cum imi aleg un aparat foto digital?

Iata 8 sfaturi pentru alegerea unui aparat foto digital:

1. Bugetul si utilitatea aparatului foto
Tot timpul la achizitionarea unui aparat foto digital trebuie sa faceti o corelatie intre aparatul care doriti sa il cumparati si utilitatea lui pentru viitorii 3-5 ani. Cu alte cuvinte un aparat foto poate fi schimbat urmatorii 5 ani , deoarece tehnologia avanseaza atat de repede incat , veti fi foarte dezamagit de rezultatele daca vorbiti de un aparat foto mai vechi de 6-10 ani. Asa dar daca sunteti incepator intr-ale fotografie , nu are sens sa va dati banii pe un aparat foto DSLR full frame , deoarece va costa si obiectivele destul de mult.

2.  DSLR sau compact?
Aceasta este intrebarea care si-o pun destul de multi atunci cand se hotarasc sa achizitioneze aparate foto digitale. Odata facut bugetul de achizitie trebuie sa vedeti daca in viitorul apropiat mai aveti dispozitivitatea de a cumpara si alte accesorii. Un aparat foto DSLR necesita multe accesorii pentru al folosi la capacitate maxima .
Filtre- sunt o sumedenie de filter care pot fi folosite pe un DSLR cum ar fi polarizare sau nd
obiective- obiectivele pentru aparate foto digitale sunt diverse , de la ultra wide pana la super tele .
Blituri- un aparat foto poate functiona cu flashul incorporate dar e bine sa stiti ca el poate comanda mai multe blituri.

No comments:

Post a Comment