Wednesday, August 17, 2022

Nu stiu de unde sa o apuc

 

"Nu stiu de unde sa o apuc", asta imi spun foarte des oamenii cu care lucrez sau cu care ma intalnesc in evenimentele online pe care le sustin.

Toata partea asta de comunicare, online si nu numai, poate sa para ca o jungla complicata, prin care nu stii cum sa te descurci ca sa ajungi la destinatie.

Poate fi frustrant, stresant si te poate chiar bloca, te poate tine pe margine luni sau chiar ani in sir. Cand suntem confuzi, cand nu stim calea, cand nu avem niciun ghid, ne oprim, dar ne si frustram, pentru ca altii pare ca avanseaza mai repede si mai usor.

Ce stiu ei si eu nu?

Probabil ca oamenii respectivi nu sunt nici mai destepti, nici mai talentati. Au, cel mai probabil, o harta pe care o urmeaza si un ghid care sa ii tina de mana in proces, pentru ca te poti incurca in multe locuri, ca in orice lucru pe care abia acum il inveti.

Asa ca, te invit sa iei harta si sa trecem impreuna prin ea. Metoda mea de constructie a brand-ului personal are 5 ore pentru a-ti construi imaginea pe care ti-o doresti, fara stress, confuzie sau frica de retele sociale :)

te invit la webinarul meu gratuit "5 ore   pentru un Brand Personal care iti aduce Clienti, Abundenta si Bucuria de a-ti Impartasi Darurile.


In acest webinar gratuit:





·         Iti voi explica ce am facut eu pentru a construi mai multe brand-uri de succes



·         Iti voi arata care sunt lucrurile de baza pe care trebuie sa le ai la inceput de drum - nu, nu e asa de scump!



·         Iti voi explica pe ce cai o poti lua si care e cea mai rapida



·         Iti voi da exemple din munca ta pentru a intelege ce e nevoie sa faci chiar acum ca sa incepi promovarea ta



·         Te vei simti optimist, incurajat si bucuros sa incepi si tu sa lucrezi la propriul brand


Acum, mai mult ca niciodata, avem instrumentele pe care sa ne putem folosi pentru a deveni vizibili!

Poti avea ghizi care sa te tina de mana in proces.

Ai canalele prin care sa ajungi la oameni.

Nu mai ai nevoie de bugete mari pentru a incepe.

No comments:

Post a Comment